De mannelijkste accessoire die er bestaat

Het is hét accessoire van een echte man. Een (leren) portemonnee. Het is zo’n item dat iedereen wel op zak heeft maar wat voor een man vaak wat meer waarde heeft. Het komt namelijk vaak voor dat een vrouw een portemonnee koopt die past bij haar tas of andere accessoires. Een man heeft vaak z’n portemonnee totdat deze, als het ware, uit een valt van ouderdom en slijtage. Portemonnees heren moeten dan ook van een zekere kwaliteit zijn. Ook omdat een man de portemonnee vaak in de broekzak mee zal nemen, waardoor deze minder beschermd is.

De pasjes portemonnee

Het op zak hebben van een portemonnee is, zoals veel dingen, steeds meer een ding van vroeger. Steeds vaker hebben mensen hun pinpas in de telefoon staan en kan er ook betaald worden met behulp van de telefoon. Veel telefoonhoesjes hebben nu ook ruimte voor pasjes, waar vaak de identiteitskaarten en rijbewijzen teruggevonden kunnen worden. Contant geld is iets van een andere tijd, waardoor het hebben van een echte, volwaardige portemonnee iets uit de tijd is. Tegenwoordig gaat men op stap met een telefoon en een pasjes portemonnee op zak.

Makkelijk meenemen

Deze pasjes portemonnees zijn speciaal gemaakt om pasjes in te bewaren, zonder dat je hiervoor een grote portemonnee mee hoeft te nemen. De portemonnees zijn vaak bijna net zo groot als de pasjes zelf waardoor deze makkelijk in een broekzak geplaatst kunnen worden zonder dat het voor een verzwaard gevoel zorgt. Het is een makkelijke oplossing, in samenwerking met het feit dat contant geld bijna niet meer bijgedragen wordt. Door de kleine maat van de pasjes portemonnee is het ook niet nodig om een tas mee te nemen als er weggegaan wordt.

Voor iedereen toegankelijk

Dit maakt het een goed accessoire voor iedereen. Niet alleen voor heren maar ook zeker voor dames die het zat zijn altijd maar een tas mee te moeten dragen voor een portemonnee. Het maakt het makkelijk om ervoor te zorgen dat de pasjes altijd meegenomen worden en op een goede manier bewaard worden. Alle passen zijn op 1 plek, zonder dat er nagedacht moet worden waar welke pas nu opgeborgen is, wat zorgt voor meer overzicht. Het is daarom een goede oplossing voor een overvolle portemonnee.

Goede oplossing

Het is in Nederland verplicht om een vorm van identificatie op zak te hebben. Steeds vaker komt het voor dat mensen de deur uit gaan met alleen hun sleutels en telefoon op zak omdat dit tegenwoordig het betaalmiddel is en omdat de spaarpassen van de winkels vaak in de telefoon opgeslagen staan. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak hun portemonnee, en dan dus ook hun identificatie, niet bij zich hebben. Foto’s van identificatiemiddelen zijn namelijk niet toegestaan. Een pasjes portemonnee is dan ook de goede oplossing om ervoor te zorgen dat alle pasjes meegenomen worden zonder dat er te veel ruimte ingenomen wordt in broekzak, jaszak of tas.